'Boost je buurt'-dag wordt verplaatst

28 augustus 2018

Ondanks de vele positieve reacties op het programma van de ‘boost je buurt’-dag op 8 september, blijkt de timing van deze dag minder ideaal te zijn dan aanvankelijk gedacht. Om iedereen de kans te geven om dit moment - maar ook de vele andere evenementen en buurtfeesten tijdens dat weekend bij te wonen - wordt de ‘boost je buurt’-dag verplaatst. We kiezen wellicht voor de datum van het hallenmoment van de Brugse buurten, het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor Brugse buurtcomités. 

Voor wie niet wil wachten tot februari om zijn buurt te boosten, lanceren we begin september de ‘boost je Brugse buurt’–brochure waarin we alle inspiratie en mogelijkheden bundelen om mee aan de slag te gaan. 

Wie nog vragen heeft, op de hoogte wil blijven van de volgende editie, of bijkomende info wenst, kan mailen naar de toekomst van Brugge (toekomst@brugge.be) of bellen met coördinator Ine Plovie (050 44 81 26) of medewerker Sofie Verheye (050 44 81 32).

Zie ook

30 augustus 2018

In deze brochure krijg je tips om jouw buurt te vergroenen, mooier, duurzamer en warmer te maken. Want een verzorgde en levendige buurt bevordert de sociale interactie en zorgt ervoor dat bewoners zich veiliger en gelukkiger voelen. We zetten enkele mogelijkheden en tips voor je op een rij en geven mee hoe de Stad je hierbij kan helpen.

25 juli 2018

De Havenbus brengt werknemers tot bij het Zeebrugse bedrijf waar ze werkzaam zijn. Er is vervoer mogelijk vanuit het centrum van Brugge, Blankenberge, Knokke-Heist of Oostende.