De natuurlijke keuken - een winterseizoenskookles

dinsdag, 5 februari, 2019

Koken op het ritme van de seizoenen verrijkt je voedingspatroon. Je werkt telkens met nieuwe smaken, kleuren, vormen, texturen en ingrediënten. De seizoenen brengen beweging en een levendige dynamiek in je keuken en je gerechten. Samen met kok en lesgever Peter Vandermeersch duik je de winter in. Je gaat aan de slag met de mineraalrijke wortel- en knolgroenten en je bereidt eenvoudige, verwarmende en verzadigende winterse bereidingen. Je leert de typische ingrediënten en hun werking kennen, en hoe je ze juist moet gebruiken. De recepten zijn gemakkelijk in te passen in de dagdagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen.

Praktische info:
Deze activiteit is bedoeld als kennismaking en is geschikt voor beginners en voor mensen met ervaring. Breng een schort mee. Een maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs begrepen.

Wanneer
di, 05/02/2019 - 19:00 - 22:00

Waar
Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen
Standaard - 28.00