Website de toekomst van Zeebrugge online

30 januari 2018

Eind 2017 werd een studie voorgesteld over de toekomst van Zeebrugge. Zeebrugge heeft alle mogelijkheden in zich om zowel een wereldhaven als een familiale badplaats te zijn. Om alle informatie te bundelen, werd er een nieuwe webpagina aangemaakt: www.detoekomstvanzeebrugge.be.
Neem een kijkje en kom meer te weten over onder meer de studie op zich, de cruciale plekken, de ingediende ideeën, nieuwsberichten, komende evenementen en lees wat geweest is en nog komt aan de hand van een chronologisch tijdsoverzicht.

We willen de toekomst van Zeebrugge als Stad echter niet alleen vormgeven, maar samen met jou. Heb je een idee over de toekomst van Zeebrugge of werk je aan een project? Laat het ons weten en dien je project in. We willen samen met jou Zeebrugge uitbouwen tot een veerkrachtige verblijfplaats met het oog op de toekomst.

Zie ook

25 juli 2018

De Havenbus brengt werknemers tot bij het Zeebrugse bedrijf waar ze werkzaam zijn. Er is vervoer mogelijk vanuit het centrum van Brugge, Blankenberge, Knokke-Heist of Oostende.

18 juli 2018

Op zaterdag 8 september organiseert de toekomst van Brugge haar vijfde festival. We willen in deze editie samen met heel wat partners de Brugse buurten en Bruggelingen een boost geven. Het wordt een gevarieerde dag voor jong en oud met lezingen, workshops, een hapje en een drankje, een buurtinspiratiemarkt, een ideeënmuur, kinderopvang, animatie, een buurtfeest en nog veel meer. Ontdek hier het programma en schrijf je in!