Website de toekomst van Zeebrugge online

30 januari 2018

Eind 2017 werd een studie voorgesteld over de toekomst van Zeebrugge. Zeebrugge heeft alle mogelijkheden in zich om zowel een wereldhaven als een familiale badplaats te zijn. Om alle informatie te bundelen, werd er een nieuwe webpagina aangemaakt: www.detoekomstvanzeebrugge.be.
Neem een kijkje en kom meer te weten over onder meer de studie op zich, de cruciale plekken, de ingediende ideeën, nieuwsberichten, komende evenementen en lees wat geweest is en nog komt aan de hand van een chronologisch tijdsoverzicht.

We willen de toekomst van Zeebrugge als Stad echter niet alleen vormgeven, maar samen met jou. Heb je een idee over de toekomst van Zeebrugge of werk je aan een project? Laat het ons weten en dien je project in. We willen samen met jou Zeebrugge uitbouwen tot een veerkrachtige verblijfplaats met het oog op de toekomst.

Zie ook

7 februari 2018

De brainstorm voor projecten tijdens de Triënnale leverde een twintigtal ideeën op. Help je mee? Ontdek alle ideeën, projecten en hulpvragen verder in dit item

25 januari 2018

Zeebrugge heeft de potentie om opnieuw een aantrekkelijke plek te worden om – naast te werken -  ook te wonen en te vertoeven, om te leven en te beleven. Hier willen we als Stad samen met jou op inzetten