Website de toekomst van Zeebrugge online

30 januari 2018

Eind 2017 werd een studie voorgesteld over de toekomst van Zeebrugge. Zeebrugge heeft alle mogelijkheden in zich om zowel een wereldhaven als een familiale badplaats te zijn. Om alle informatie te bundelen, werd er een nieuwe webpagina aangemaakt: www.detoekomstvanzeebrugge.be.
Neem een kijkje en kom meer te weten over onder meer de studie op zich, de cruciale plekken, de ingediende ideeën, nieuwsberichten, komende evenementen en lees wat geweest is en nog komt aan de hand van een chronologisch tijdsoverzicht.

We willen de toekomst van Zeebrugge als Stad echter niet alleen vormgeven, maar samen met jou. Heb je een idee over de toekomst van Zeebrugge of werk je aan een project? Laat het ons weten en dien je project in. We willen samen met jou Zeebrugge uitbouwen tot een veerkrachtige verblijfplaats met het oog op de toekomst.

Zie ook

3 oktober 2018

Op 3 oktober was het exact één jaar geleden dat we samenkwamen om het anti-eenzaamheidsplan op te starten. Stadsdiensten, verenigingen en buurten gingen met het thema eenzaamheid aan de slag. Op donderdagmiddag 29 november komt er een opvolgcongres. De input van elke Bruggeling is hierbij van groot belang. Schrijf je zeker in! Alle info verder in dit item.

30 augustus 2018

In deze brochure krijg je tips om jouw buurt te vergroenen, mooier, duurzamer en warmer te maken.