The Liquid Wall

2 mei 2018

The Liquid Wall

The Liquid Wall is een verplaatsbaar paviljoen waarbij ontmoeting en co-creatie centraal staat. Het is hiernaast ook een platform voor het uitwisseling van ideeën. Het paviljoen heeft een kruisvormig plan met een opening in het midden. De wanden zijn opgetrokken uit houten panelen beschilderd met krijtbordverf die je uitdagen een tekening, een boodschap of een idee na te laten. The Liquid Wall is ontworpen door de jonge Brugse architect Jason Slabbynck en wordt geplaatst op verschillende plekken in de stad die een gevolg zijn van een co-creatief proces

De voorbije periode kon je de 'Wall' ontdekken op zondag 6 mei op de Vismarkt tijdens de officiële opening van de Triënnale en tijdens Vama Veche (29 juni - 4 juli) in het Astridpark.
De volgende momenten waarbij je jouw idee op de 'Wall' kan nalaten, is aan de pop-up bar in het Graaf Visartpark (20 augustus - 1 september), tijdens de officiële opening van 't Zand op zaterdagavond 1 september en tijdens de 'boost je buurt'-dag op zaterdag 8 september op de site van Howest in de Sint-Jorisstraat.

Oproep

Heb je zelf een locatie of activiteit waar je The Liquid Wall wil inzetten? Neem contact op met de toekomst van Brugge via toekomst@brugge.be.

Meer info

www.mxmxm.be

© Afbeeldingen - Jason Slabbynck

Zie ook

7 december 2018

Op donderdagmiddag 29 november vond in de cultuurzaal van Daverlo het opvolgcongres vierkant tegen eenzaamheid plaats. Hoe gingen stadsdiensten, verenigingen en Bruggelingen het afgelopen jaar met het thema eenzaamheid aan de slag? Welke acties kunnen anders of beter? Waar moet nog meer op ingezet worden? Een boeiende namiddag met zo'n 130 aanwezigen. 

Interactieve werktafel opvolgcongres vierkant tegen eenzaamheid
30 oktober 2018

In deze brochure krijg je tips om jouw buurt te vergroenen, mooier, duurzamer en warmer te maken.