The Liquid Wall

2 mei 2018

The Liquid Wall

The Liquid Wall is een verplaatsbaar paviljoen gemaakt door een jonge Brugse architect waarbij ontmoeting en co-creatie centraal staan. Het is hiernaast een platform voor ideeën en vrije meningsuiting. Het paviljoen heeft een kruisvormig plan met een opening in het midden. De wanden zijn opgetrokken uit houten panelen beschilderd met krijtbordverf die je uitdagen een tekening, een boodschap of een idee na te laten. The Liquid Wall wordt geplaatst op plekken in de stad die een gevolg zijn van een co-creatief proces of waar de toekomst van Brugge volop input wil verzamelen over de plek of over de stad.

De eerste keer dat je de 'Wall' kon ontdekken, was op zondag 6 mei op de Vismarkt tijdens de officiële opening van de Triënnale.

Oproep

Heb je zelf een locatie of activiteit waar je The Liquid Wall wil inzetten? Neem contact op met de toekomst van Brugge via toekomst@brugge.be.

Meer info

www.mxmxm.be

Zie ook

18 mei 2018

Ook de stadsdiensten engageren zich voor Zeebrugge en werken projecten uit. In dit item alvast meer info over het vrije tijdsaanbod in Zeebrugge. 

18 mei 2018

De toekomst van Brugge maakte een brochure op met informatie uit de studie 'de toekomst van Zeebrugge'.