The Liquid Wall

2 mei 2018

The Liquid Wall

The Liquid Wall is een verplaatsbaar paviljoen waarbij ontmoeting en co-creatie centraal staat. Het is hiernaast ook een platform voor het uitwisseling van ideeën. Het paviljoen heeft een kruisvormig plan met een opening in het midden. De wanden zijn opgetrokken uit houten panelen beschilderd met krijtbordverf die je uitdagen een tekening, een boodschap of een idee na te laten. The Liquid Wall is ontworpen door de jonge Brugse architect Jason Slabbynck en wordt geplaatst op verschillende plekken in de stad die een gevolg zijn van een co-creatief proces

De voorbije periode kon je de 'Wall' ontdekken op zondag 6 mei op de Vismarkt tijdens de officiële opening van de Triënnale en tijdens Vama Veche (29 juni - 4 juli) in het Astridpark.
De volgende momenten waarbij je jouw idee op de 'Wall' kan nalaten, is aan de pop-up bar in het Graaf Visartpark (20 augustus - 1 september), tijdens de officiële opening van 't Zand op zaterdagavond 1 september en tijdens de 'boost je buurt'-dag op zaterdag 8 september op de site van Howest in de Sint-Jorisstraat.

Oproep

Heb je zelf een locatie of activiteit waar je The Liquid Wall wil inzetten? Neem contact op met de toekomst van Brugge via toekomst@brugge.be.

Meer info

www.mxmxm.be

© Afbeeldingen - Jason Slabbynck

Zie ook

30 augustus 2018

In deze brochure krijg je tips om jouw buurt te vergroenen, mooier, duurzamer en warmer te maken. Want een verzorgde en levendige buurt bevordert de sociale interactie en zorgt ervoor dat bewoners zich veiliger en gelukkiger voelen. We zetten enkele mogelijkheden en tips voor je op een rij en geven mee hoe de Stad je hierbij kan helpen.

28 augustus 2018

De 'boost je buurt'-dag van 8 september wordt uitgesteld naar een later tijdstip.