The Liquid Wall

2 mei 2018

The Liquid Wall

The Liquid Wall is een verplaatsbaar paviljoen waarbij ontmoeting en co-creatie centraal staat. Het is hiernaast ook een platform voor het uitwisseling van ideeën. Het paviljoen heeft een kruisvormig plan met een opening in het midden. De wanden zijn opgetrokken uit houten panelen beschilderd met krijtbordverf die je uitdagen een tekening, een boodschap of een idee na te laten. The Liquid Wall is ontworpen door de jonge Brugse architect Jason Slabbynck en wordt geplaatst op verschillende plekken in de stad die een gevolg zijn van een co-creatief proces

De voorbije periode kon je de 'Wall' ontdekken op zondag 6 mei op de Vismarkt tijdens de officiële opening van de Triënnale en tijdens Vama Veche (29 juni - 4 juli) in het Astridpark.
De volgende momenten waarbij je jouw idee op de 'Wall' kan nalaten, is aan de pop-up bar in het Graaf Visartpark (20 augustus - 1 september), tijdens de officiële opening van 't Zand op zaterdagavond 1 september en tijdens de 'boost je buurt'-dag op zaterdag 8 september op de site van Howest in de Sint-Jorisstraat.

Oproep

Heb je zelf een locatie of activiteit waar je The Liquid Wall wil inzetten? Neem contact op met de toekomst van Brugge via toekomst@brugge.be.

Meer info

www.mxmxm.be

© Afbeeldingen - Jason Slabbynck

Zie ook

27 februari 2019

Vanaf eind maart tot het begin van de zomer trekt het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. Het doet dit onder de naam ‘buurt aan de beurt’.

7 december 2018

Lees hier het sfeerverslag van het opvolgcongres vierkant tegen eenzaamheid.

Interactieve werktafel opvolgcongres vierkant tegen eenzaamheid