Kinderkookworkshop Theekransje in wonderland

zaterdag, 9 maart, 2019

Kookanje is een Gents initiatief dat kookworkshops organiseert voor jonge kinderen. Met seizoensgebonden ingrediënten wordt er gewerkt rond verschillende feesten en verhalen. Na het succes van de vorige editie komt bezielster Hannah voor EVA graag nog eens naar Brugge! Dé ideale afsluiter van de krokusvakantie!

'Theekransje in Wonderland' is een plantaardige kookworkshop voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
De kopjes, bordjes en theekannen staan klaar. De Hoedenmaker, meneer Wit Konijn, Alice, de Slaapmuis en de Maartse Haas zijn er al. Maar de theekannen zijn leeg en op de schalen liggen alleen kruimels …

Tijdens deze workshop maken de kinderen lekkernijen voor bij de thee: wortelcakejes van meneer Wit Konijn, scones met chiajam en appelkoekjes. Terwijl alles in de oven staat, is het tijd voor het verhaal over dat bijzondere theekransje. En dan is het eindelijk zover ... De thee wordt geserveerd en we smullen van al het wonderheerlijks!

Wie zich verkleedt als een van de figuren uit Wonderland (of een andere speciale gast) krijgt extra lekkers!

Als ouder of begeleider kun je meekokkerellen, rustig genieten van een kopje koffie/thee en een taartje (aan democratische prijzen) of je kindje afzetten en na de workshop afhalen.
De kookworkshop start stipt om 14u en duurt tot 16u30.

Praktisch:
Wanneer? Za 9 maart, van 13u45 tot 16u30
Waar? Hoeve Hangerijn, Gemeneweideweg-Zuid 113, 8310 Brugge
(Parkeergelegenheid voor de ingang)
Schrijf in voor 2/03 via een mailtje naar evavzw.brugge@gmail.com (gelieve naam en leeftijd van kind in mail te vermelden, graag ook bij vermelden of je als ouder al dan niet aanwezig blijft)
Kostprijs: € 18 per kind (EVA-leden: € 16)
Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt! (max. 20)