Website Brugse verenigingen

Treffen - Buurtinitiatieven, Treffen - Handelaars, Treffen
Goedgekeurd

Een overzichtelijke website opmaken met alle verenigingen van Brugge en randgemeenten. Zo kan iedereen zien wat er leeft in Brugge en wat er tekort is.

Reactie

filip somers
Een prima idee zo zou Brugge bewijzen dat ze achter de verenigingen staan.
Andries De Reyghere
Super idee, wil hier zeker aan meewerken met mijn digitale team.
Joost Verstraeten
Op 3dec 2014 vond men dit een uitstekend idee. Nu, bijna een jaar later staat men nog nergens Wie houdt zich hiermede bezig of wat kan men doen om dit te veranderen?
de toekomst van...
Dag Joost, Dit bestaat intussen zowel voor verenigingen als buurtcomités: https://www.bruggelokaal.be/vind-verenigingen/alle-verenigingen-op-een-rijtje https://www.bruggelokaal.be/brugsebuurten Als vereniging / buurtcomité kan je via de dienst stedenbeleid een opleiding aanvragen voor het opmaken van je eigen website als vereniging / comité.
mieke de jonghe
beste, ik ben als bestuurslid van Brugge Mariastad sinds kort aangeduid om onder meer de website bij te houden de vorige beheerder deed het nodige om mij toegang te geven, maar het wil maar niet lukken ik raak er nogal opgejaagd door, vooral omdat ik hem met mijn vragen 'bestook' en al zijn aanwijzingen me niet verder brengen ik zou graag hebben dat iemand van jullie verantwoordelijken me opbelt zodat we dit zo snel mogelijk kunnen in orde brengen - er staat nu te veel verouderde informatie op, en dat wil ik allemaal bijstellen mijn contactgegevens: mieke de jonghe - mdejonghe@telenet.be - 0497 86 06 41 ik hoop dat mijn bericht de juiste persoon bereikt en dat ik gauw antwoord krijg als jullie willen nagaan of ik inderdaad de webbeheerder ben , kunnen jullie secretaris Willy De Four opbellen ter bevestiging : 050 37 70 75 ik kijk uit naar een antwoord, want ik wil kunne verderwerken, mieke

Jouw reactie