Stadscamping

Treffen, Treffen - Toerisme
Besproken

Niet elke jongere heeft de middelen of de goesting om op hotel te gaan, in een jeugdherberg te gaan,... En daarom heeft Brugge nood aan een gemakkelijk bereikbare zomercamping. Elk zichzelf respecterende stad heeft dit... ;-) Daarom mijn voorstel voor een stadscamping tussen de Baron Ruzettelaan, het jaagpad langs het kanaal en de brug van de R30 over de ringvaart.

Deze is, in mijn ogen, enkel open in de warmere maanden, en is niet toegankelijk voor caravans en mobilhomes.

Reactie

ALAIN VAN BELLE
SCHITTEREND IDEE ...ALS HIERBIJ KAN HELPEN ?! Het zou zelfs zomer en winter kunnen open zijn !! http://www.detoekomstvanbrugge.be/nl/idee%C3%ABn-voor-de-stad/de-brugoase
de toekomst van...
De stad heeft de intentie om een randparking voor 450 wagens te voorzien op dit braakliggende terrein tussen het kanaal Brugge - Gent, het Zuidervaartje en de Katelijnebrug.
de toekomst van...
In het beleidsprogramma staat het volgende vermeld over het Katelijne-eiland: (punt 183) Er moet een alternatieve randparking komen in plaats van de geplande randparking Katelijne, we onderzoeken mogelijke piste voor het realiseren van randparkings in o.a. Sint-Kruis, Assebroek en Sint-Michiels Er komt dus geen randparking op deze plek. Een nieuwe bestemming werd nog niet vastgelegd of uitgewerkt.

Jouw reactie