Lunchplek jongeren

Treffen
Nieuw idee
   

Een plaats waar jongeren buiten school kunnen eten als het winter is. In verschillende scholen is er geen restaurant voor hogere jaren om te eten of mogen de studenten niet in de refter eten. In de winter kunnen jongeren moeilijk in de koude eten. Bepaalde mensen kunnen het niet betalen om elke dag ergens te gaan eten om een warme plaats te vinden. Er zijn in Brugge geen lunchplaatsen waar jongeren hun boterhammen kunnen opeten. In verschillende restaurants mag je geen lunch meebrengen ookal wil je een drankje betalen.

Reactie

de toekomst van...
Momenteel kunnen jongeren terecht in De Republiek, Villa Bota, SLESH en in De Snuffel. Ken je nog lunchplekken in de stad? Laat het ons weten via toekomst@brugge.be.
de toekomst van...
Jongeren hebben een prominente plaats in de stad, want hun aanwezigheid draagt bij tot de (be)leefbaarheid en levendigheid van de stad. Stad Brugge stimuleert en investeert in een jeugdaanbod dat Brugge aantrekkelijk maakt en levendig houdt op stads-, deelgemeente- en wijkniveau. De beleidsploeg brengt het volledige aanbod in kaart, stemt initiatieven op elkaar af en vullen hiaten in met gerichte impulsen of een eigen aanbod. Stad Brugge gaat hiervoor actieve samenwerkingsverbanden aan. Er gaat extra aandacht naar het ontwikkelen en afstemmen van aanbod voor tieners.

Jouw reactie