De Stadsrepubliek
Nieuw idee

De bibliotheek is heel aangename plaats. Ik hou van gedurfde ideeën en vernieuwing, maar een aantal zaken zijn voor mij belangrijk:

  • Licht en lucht
  • Naar buiten kunnen kijken
  • Naar binnen kunnen kijken en beleving zien
  • Veel meer spel met lampen: de costanza’s vond ik 'eindelijk' eens een verbetering (in zijn strakheid toch iets huiselijks, maar te weinig van zoiets)
  • Een grote, opvallende luchter in het trapgat: majestueus, maar gemaakt van afval ( zie Magpie Art Collective):-. Een 'recycled chandelier' past in huidig concept. En ook de Obama’s hebben er één. Het is vernieuwend, zal een groep mensen aanspreken.

Reactie

Janne Narten
als iedereen zelf zijn lamp mee zou pakken was er geen probleem
de toekomst van...
Alle ingediende ideeën rond de werking van de bibliotheek en de renovatie van de Biekorfsite, worden besproken met de bibliotheek van de Stad en het ontwerpteam dat de renovatie van De Biekorf leidt.
tine devroye
ik vind dat er veel meer kan gedaan worden om het aangenamer te maken, bv de Balie met personeel zou men dichter bij de uitleen/ea toestellen moeten zetten, nu is het precies alsof men zegt: trekt uw plan, laat ons met rust.. Ook steek je je kaartje veelal verkeerd: het bakje heeft gleuf bovenaan , die dus Niet gebruikt mag worden.. (enkel onderaan werkt) meer PLANTEN zullen kwaliteit LUCHT verbeteren! ramen openzetten KAN niet want lucht is er buiten (st jacobstraat)zeer slecht! (zie onderzoek curieuzeneuzen) is ook goed voor personeel betere lucht.. en zeker niet TE WARM laten worden, zoals nu en vroeger geval was.. (betere energie gebruik??)

Jouw reactie