Kapel Westervier

Geert Sturtewagen
Treffen, Historische stad in ontwikkeling
Nieuw idee

De kapel van Westervier behoort tot Curando vzw, onderdeel van de congregatie van OLV 7 weeen met moederhuis te Ruiselede.

Momenteel wordt deze kapel gebruikt voor vieringen voor mensen uit het woonzorgcentrum en de buurt op zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag. Samen voor Talent en woonzorgcentrum Westervier wil graag een gesprek met wie geinteresseerd is om deze plek / ruimte te gebruiken (vb.. Voor zang, gebedsdienst, ...) om samen te bekijken welke wensen er leven, wat er mogelijk is en welke pistes verder verkend kunnen worden. 

Reactie

Viviane Van Pot...
Ik zou deze ruimte occasioneel kunnen gebruiken om er een workshop 'creatief, meditatief en reflectief schrijven' te begeleiden naar het voorbeeld van de Shodo's SCHRIJFKAPEL van Christine de Vries in Nederland - zie http://shodo.nl/bezinnen/schrijfkapel. Sinds september 2015 begeleid ik maandelijks zo'n schrijfgroep (SchrijfNEST) in Let's Co & Co te Brugge. Een hartelijke groet, Viviane
Desrumaux Wilfried
Geachte Mevrouw, woensdag is er in het wzc. Westervier 'Zoneraad' en ik zou graag wat algemene afspraken maken met de directie over het gebruik van de kapel. Er zijn nog geen richtlijnen uitgeschreven. Maar ik sta zeker heel positief ten aanzien van uw aanvraag, maar heb nog enkele dagen geduld. Kan ik u mailen of telefonisch bereiken, u hebt in ieder geval al mijn email. hartelijke groet Wilfried Desrumaux (pastor)
Hans Van Roye
Proficiat met het initiatief.
Elise Swimberghe
Wij steunen het project.
gabriels bernard
een goed idee
Dit mooi initia...
Heel mooie realisatie, trouwens het hele complex ademt rust en licht uit...! Proficiat en succes aan alle medewerkers in het WZC! Luc Verhaeghen
Nicole Danneels
Ik kwam eens binnenpiepen ter gelegenheid van de Kerstmarkt... Ik was onder de indruk van het gebouw en jullie enthousiasme. Heel veel succes... Een dichte buurvrouw.
Flor Will
Heel mooie en stemmige kapel in een prachtig nieuw gebouw. Leuk om in te zingen (met Bryghia Cantat en Sint-Donaas)!!!
Cattoor Myriam
Zo'n mooie locatie om eens een mandolineconcert te geven met onze mandolinegroep...Het Brugs Mandolinegezelschap !!!
De Vriese Hendrik
Een prachtige locatie voor ontmoeting en voor wie op zoek is naar verstilling, verdieping en engagement alleen of in groep.

Pagina's

Jouw reactie