Herinrichten Vismarkt

Philip Maene
Historische stad in ontwikkeling, Historische stad in ontwikkeling - Pleinen en parken
In uitwerking
Herinrichten van de Vismarkt

Herinrichten van de Vismarkt.
 

Reactie

Anne Peter
Ik vind dat de Vismarkt zou moeten blijven als het is; een historische plaats.
Roland Hostyn
Het is idd een historische plaats maar de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Dansen, recepties, misschien trouwfeesten zijn een verrijking in dit kader. Overdekken is in ons klimaat een mogelijke optie maar niets is onmogelijk als ik de voorstelling zag van wat onze Spaanse speaker realiseerde in Mumbay en co.
David Smolders
Meer feestjes/concerten (zoals op benenwerk) op de vismarkt graag :)
Depiere Carlos
Een wedstrijd uitschrijven voor architecten om de vismarkt in Brugge nieuw leven in te blazen, veel stalletjes staan er verloren bij, veel onbenutte ruimtes. Tal van activiteiten kunnen hier blijvend plaatsvinden , het ganse jaar door. Inkapselen in een glazen structuur zonder afbraak te doen aan de authenticiteit van dit gebouw dat geklasseerd is. Of nog veel meer andere ideeën van gerenommeerde architecten! Dit kan een meerwaarde betekenen voor dit gebouw en trekpleister voor bruggelingen en toeristen die ook kunnen deelnemen aan ons gemeenschapsleven!
de toekomst van...
Zie idee / project 'de toekomst van de Vismarkt': http://www.detoekomstvanbrugge.be/nl/idee%C3%ABn-voor-de-stad/de-toekomst-van-de-vismarkt
Naam veronique ...
Wij, bewoners hebben hier ons huis gekocht en/of gehuurd . Het gaat hier om een twinigtal residentiële panden/ appartementen die rechtstreeks op het plein uitgeven (kant Braambergstraat inclus)! De 32 muziekavonden jagen ons uit ons onleefbaar geworden huis tijdens de zomermaanden! Wij zijn voorstander voor verandering maar met respect voor de bewoners indien men zomaar een bestemmingswijziging doorvoert! Ikzelf woon hier 26 jaar, kocht mijn huis in de veronderstelling op een "marktplein te wonen", geen feesttent. Een huis koop je niet elke dag... Alle bewoners hebben mede de petitie ondertekend tegen de huidige feestcultuur maar deze bestemmingswijziging van marktfunctie naar feesttent blijft gewoonweg bestaan. Een onrechtvaardige kaakslag in het gezicht voor de bewonders. Tijd voor alternatieve, bewonersvriendelijke en doordachte alternatieven...AUB!

Jouw reactie