Finse looppiste rond de Vesten

Xavier Vanneste
Historische stad in ontwikkeling - Groene ruimte, Historische stad in ontwikkeling, Treffen, Treffen - Sport, Creëren en werken, Creëren en werken - Economische uitstraling van de stad
Nieuw idee

De aanleg van een zogenaamde 'Finse looppiste': door het aanleggen van een zachte bedding naast het huidige pad verbetert het de veerkracht van de piste. Het initiatief hoeft budgettair niet zo zwaar te wegen. De bedding kan in stukken aangelegd worden, en in grote mate via eigen stadspersoneel. Snoeihout en houthaksel kan perfect verwerkt worden in de bedding. En indien nodig kunnen ook sponsors aangetrokken worden. Zij kunnen visibiliteit krijgen met bijhorende afstandsborden.

Reactie

Fien
Goed idee! Op die manier lopen we als loper ook minder in de weg voor voetgangers en fietsers langs de Vesten! Een vlotter loopverkeer langs onze geliefde Vesten!
johannes
Een kleine bijdrage aan dit mooie idee. http://jokaniestekent.wordpress.com/358-2/
ALAIN VAN BELLE
Prachtig idee kan fantastisch gecombineerd worden "BrugOase”. ( FB en site TVB ) We zijn eventueel bereid om jullie project te steunen ivm sponsering in samenloop met ons project !
de toekomst van...
De nieuwe bestuursploeg zet zich tijdens deze periode ook in op sport. Via subtiele innovatieve ingrepen wordt de openbare ruimte aantrekkelijker gemaakt om te sporten en te bewegen. Langs en in de Brugse waterwegen experimenteren we met kwalitatieve sport- en beweegruimte.

Jouw reactie