De tuin uit

Nathalie De Sutter
Treffen, Treffen - Parken en pleinen
Goedgekeurd
Meer leven in de stadsparken

In Brugge hebben veel mensen een tuin, waardoor de openbare parken meestal niet benut worden voor spelletjes, picknicken, lezen of luieren. Vaak liggen deze parken er verlaten bij, enkel wandelaars en fietser doorkruisen hun paden, maar weinig mensen stoppen om er te verpozen. Gedurende de zomermaanden zijn er voldoende activiteiten in de Brugse parken. Mijn idee is het wijder verspreiden van activiteiten het hele jaar rond. Want ook de lente, de herfst en de winter hebben veel te bieden. Op die manier komen mensen vaker uit hun tuin, het park in. Een ultieme plek voor ontmoetingen en een duurzame, verdraagzame ontwikkeling van de stad.
 

Iedereen met ideeën voor parkevenementen
 

Reactie

Natasja Timmerman
super
de toekomst van...
In 2018 zijn er ruim 100 evenementen in de Brugse parken en pleinen: https://www.brugge.be/2018-wordt-superdruk-evenementenjaar-pleinen-en-parken-zijn-praktisch-volzet
tine devroye
Wat onze parken en vesten DRINGEND nodig hebben is gewoon GOEDE wandel/fietspaden: want nu als het wat regent zijn ze onbruikbaar: door de vele plassen moet je zelfs in het modderig gras lopen en fietsen kan je zeker niet langs de vesten want je fiets en kledij raakt bespat met MODDER: er moet dringend betere --hardere wegbedekking komen: zie ook Boninvest: zeer slechte ondergrond: stad Brugge onwaardig. dat men dat eens doet: ipv Pop up zaken en tijdelijke zaken, en oppervlakkige evenementen, werken aan de Fundamenten..

Jouw reactie