Nieuw idee

De Biekorf moet dé afspraakplek worden voor 'locals'. Een plek van en voor jongeren, ouders en ouderen. Nog even je boeken binnengeven voor je op restaurant gaat, na de voorstelling iets drinken, na een tentoonstelling met je vrienden naar deze plek komen om er nog wat te werken en ga zo maar door

© Femke den Hollander

Reactie

de toekomst van...
Alle ingediende ideeën rond de werking van de bibliotheek en de renovatie van de Biekorfsite, worden besproken met de bibliotheek van de Stad en het ontwerpteam dat de renovatie van De Biekorf leidt.
tine devroye
De bib kan nog veel gezelliger worden: ik denk aan aparte ruimtes voor Film(cedees), voor muziek.. en dan ook mogelijkheid om te luisteren (koptelefoons) met wat leuke zeteltjes en daar mag toch ook dan een wand voor alle affiches met de komende culturele activiteiten? Want nu kan/mag men niets meer ophangen dat niets met de bib te maken heeft.. Dat is toch ook een belangrijke taak voor een bibliotheek?
Tine DUCHENE
Balies van het Huis van de Bruggeling naar de Biekorf. Misschien een leuk idee. Tussen het shoppen, een koffietje, een boek uitlenen door vlug nog een afspraak afwerken voor nieuwe eID, rijbewijs, bewonerskaart e.d.. Of andersom eerst afspraak aan een balie en dan genieten van horeca, musea, bib in binnenstad.

Jouw reactie