Bruisende Parade

Ann Vanneste
Treffen, Treffen - Creatief ontmoeten
Nieuw idee

Laat ons een 'bruisende parade 'organiseren. Alle sociale, artistieke en sociaal-economische verenigingen, krijgen zo de kans om op een ludieke manier van zich te laten horen.De deelnemende verenigingen kunnen elk vanaf hun eigen locatie vertrekken naar een afgesproken plaats. Daar kunnen de Brugse handelaars anticiperen door iets aan te bieden of zich voor te stellen. Ook de Brugse stadsdiensten kunnen op de Markt aanwezig zijn. Het brengt een stad in beweging: nieuwe netwerken die ontstaan en nieuwe samenwerkingen.

Reactie

stubbej
hoi, vind ik een goed idee. ik ben muziekaal leider van murga bruga. op 8 oktober 2017 verwacht ik de andere murgas op st-pieters voor een geweldig jaarlijks WE .waar we elkaar ontmoeten en muziek maken.ongeveer een 50 mensen verwacht ik. dit wordt ook gekoppeld aan een optreden ( naar mijn mening in het stad) die ik nog moet aanvragen trouwens. zou leuk zijn om dit te koppelen met jou idee. eens googelen naar murga bruga, fata morgana, agrum, los murginales,murgamorffosa,muscaloco,murgamigos, enz..
Ann Vanneste
hey Joost, we kunnen eens samen zitten, oké? Het lijkt me wel leuk om deel uit te maken van jullie WE, misschien kunnen we nog andere verenigingen warm maken, groetjes, Ann

Jouw reactie