Bbq in stadsparken

Lien Dereere
Treffen, Treffen - Parken en pleinen
Goedgekeurd
Het Baron Ruzettepark krijgt de primeur met het eerste openbare barbecuestel van Brugge. Het park kreeg een grondige facelift waar er plaats is voor een voetgangers- en fietspad, een nieuw terras, extra zitbanken, fietsenstallingen en dus ook een openbare BBQ. Daarmee is de eerste stap van het ingediende idee om openbare barbecues in stadsparken te hebben gezet.

Vraag van de Jeugdraad sinds juli 2011: barbecue infrastructuur in de stadsparken voorzien

Reactie

Francis Poelvoorde
natuurlijk, met bepaalde uren, onder toezicht van...leuk idee!!!
Marjolein Maertens
Heel tof! Enkel spijtig dat het vijf jaar duurt om een BBQ-stel te installeren.
bert
leuk dat het er is, maar... jammer dat het niet in een park is waar al veel jongeren komen! Astridpark, Albert-I park, Sebrechtspark... was beter geweest. Trek aub niet de conclusie dat zo'n park-BBQ niet werkt als het eventueel geen succes wordt in het Baron Ruzettepark! In dat geval: experiment opnieuw doen in een van de andere parken en dan ben ik overtuigd dat het een succes wordt!
Dieter Willems
Het is inderdaad niet direct het park waar ik als eerste een publieke BBQ zou neerpoten... Niet echt centrum en bovendien met zicht op de ring... Het autogeraas krijg je er gratis bij. Ik vermoed dat de idee vooral was om buurhinder te voorkomen. De BBQ in het Baron Ruzettepark grenst aan geen enkel woonhuis. Ik hoop dan ook dat het geen maat voor niks zal zijn.
de toekomst van...
In de zomer van 2016 opende de eerste openbare bbq in het Ruzettepark nabij de Komvest: https://www.brugge.be/publiekebarbecue

Jouw reactie