Avondboottochten op de Reien

Treffen, Treffen - Reien en andere waterwegen, Historische stad in ontwikkeling, Historische stad in ontwikkeling - Reien en andere waterwegen
Nieuw idee
 

Avondrondvaarten op de Reien organiseren.

Doe zoals in Gent waar het mogelijk is om avondboottochten te doen, dat hoeft daarom niet constant te zijn. dit kan bijvoorbeeld enkel in de zomer, of tijdens een bepaalde periode, of eventueel een alternatieve route, maar 'Bruges by night' kan zo mooi zijn, en dan nog eens van op het water. Dit betekent ook meer economische inkomsten. De infrastructuur is er al, dus waarom niet gewoon nog wat uitbreiden?

Reactie

Stefanie
Ik had normaal gezien wel beetje meer uitleg bij dit voorstel geschreven dacht ik? :p Maar doe zoals ook in Gent mogelijk is ook eens avondboottochten, dat hoeft daarom niet constant te zijn, kan bvb enkel in de zomer, of tijdens een bepaalde periode, of eventueel een alternatieve route, maar Bruges by night kan zo mooi zijn, en dan nog eens van op het water, plus betekent ook weer meer economische inkomsten...De infrastructuur is er al, dus waarom niet gewoon nog wat uitbreiden?

Jouw reactie