Aanloophuis voor jongeren: Bruis!

Ine Vandemaele
Zorgen, Zorgen - Jeugd en kinderen, Zorgen - Eenzaamheid
Nieuw idee

Bruis! is een project dat opgestart zal worden door vier jongvolwassenen ervaringswerkers in Brugge.

Het is de bedoeling dat het een aanloophuis wordt voor jongvolwassenen tussen 15 en 30 jaar die even nood hebben om uit de dagelijkse sleur van het leven te ontsnappen. Het is een plaats om uit te blazen, te babbelen, samen te komen, te studeren, ...

Bruis! brengt rust en veiligheid, het thuisgevoel en het luisterend oor waar zoveel mensen nood aan hebben. Bovendien worden er verschillende activiteiten aangeboden denk maar aan creatief bezig zijn, koken of gezelschapsspelletjes spelen.

Bruis! biedt ook een studeerplaats aan waar jongeren rustig en zonder stress kunnen studeren en hun taken maken. Uiteindelijk helpt Bruis! ook bij doorverwijzing naar erkende instellingen en psychologen.

Help je ook mee aan het ontwikkelen van dit sprankelend aanloopbuis voor jongvolwassenen?

Stuur dan een e-mail naar bruisbrugge@hotmail.com

 

Reactie

Lisa
Like ook onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/Bruisbrugge En bekijk onze website: http://www.bruis.weebly.com
Mieke Burggraeve
Hallo! Jullie initiatief klinkt leuk en goed! Kennen jullie het JAC van Brugge en jongerenwerking 't Salon? (onze website kan je misschien eens bekijken?) Wij denken dat we zouden kunnen samenwerken met jullie. Je mag mij zeker bellen op 0473/658.642. Ik werk als teamverantwoordelijke van de beide teams. Groetjes, Mieke
Steven Bourgeois
Beste Bruisers, als oprichter en inspirator van de vzw Let's Co & Co zoeken we steeds verder naar samenwerkingsverbanden met organisaties die dezelfde waarden en missie in het vaandel dragen. Neem gerust eens contact op mochten jullie nog op zoek zijn naar een plek voor jullie activiteiten of een plek waar jongeren met hun talenten en besoignes ook welkom zijn. Succes alvast met jullie opzet! Vriendelijke groeten, Steven Bourgeois 0488/462991 www.letscoco.be (ook een initiatief bij de Toekomst van Brugge)
de toekomst van...
Dag Steven, ik bezorgde hen jullie gegevens om contact op te nemen. Hun gegevens vind je op: http://bruis.weebly.com/
de toekomst van...
De beleidsploeg zal tijdens deze legislatuur bestaande projecten rond geestelijke gezondheidszorg in kaart brengen en bekijken waar ondersteuning kan geboden worden of waar de stad zelf lacunes kan invullen.

Jouw reactie