(h)eerlijk ontbijt

zondag, 13 januari, 2019

Rikolto nodigt je uit op de 2de editie van hun (h)eerlijk ontbijt op zondag 13 januari 2019 om onze jaarlijkse campagne af te sluiten.

Schrijf nu in via deze link. Meer info over de campagne vind je op onze actiepagina.

Dit jaar is de slogan “Eten roert de planeet!”
Wat en hoe we eten heeft invloed op onze planeet en bepaalt onze toekomst. De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij… is gigantisch. Boeren die niet meer van hun stiel kunnen leven, voedselschaarste en prijsschommelingen, ontbossing en waterschaarste… Het heeft allemaal te maken met de manier waarop wij ons voeden. Kan het anders? Ja! Een beter wereld begint bij ons eten.

Wij zorgen alvast voor een (h)eerlijk ontbijt op zondagmorgen 13 januari: een lekker ontbijt van lokale, duurzame, fairtrade producten.
Op de eerste plaats verwennen we onze talrijke vrijwilligers die tijdens het campagneweekend hun steentje zullen bijdragen. Verkoop je 2 uur gadgets aan een supermarkt in Brugge? Dan krijg je je ontbijt gratis aangeboden als dank voor je inzet.
Daarnaast verwelkomen we natuurlijk ook alle sympathisanten die Vredeseilanden en haar vrijwilligers een warm hart toedragen.

We bedanken alvast onze sponsors om dit ontbijt mogelijk te maken: Bioplanet, bakkerij De Broodkeuken en slagerij Maertens.
Wanneer?  
zondag 13/1/18 van 9u tot 10u30
Waar?  
zaal Den Hoye, Predikherenrei 15A, 8000 Brugge
Prijs? (*voorverkoop t.e.m. 6 jan.)
• Gratis voor medewerkers tijdens het campagneweekend
(2 uur gadgets verkopen = 1 gratis ontbijt)
• volwassenen: vvk* 10 euro / add 15 euro
• kinderen jonger dan 10 jaar: vvk* 5 euro / add 15 euro
Klik hier om in te schrijven
en je shift vast te leggen als je mee wil helpen verkopen.
Let op: de plaatsen zijn beperkt. Schrijf snel in!