Groepsaankoop groene stroom

Ook nu kan je weer inschrijven voor de groepsaankoop gas en/of elektriciteit van de provincie West-Vlaanderen. Wie deelneemt, krijgt een korting en een contract dat één jaar geldig is bij de leverancier die het goedkoopste energie-bod deed tijdens de groepsveiling. Wie elk jaar van deze besparing wil genieten, dient zich dus elk jaar opnieuw in te schrijven. Vorig jaar stapten op deze manier 16.790 West-Vlaamse gezinnen over naar een goedkopere leverancier.

Meedoen is zeer eenvoudig:

Inschrijven kan vanaf 1 december tot  en met 1 februari 2016 via de website www.samengaanwegroener.be. Neem hiervoor je laatste jaarafrekening bij de hand, zodat je alle gegevens kunt invullen. Deze inschrijving is gratis en volledig vrijblijvend. Na de veiling ontvangt elke deelnemer een voorstel op maat met een duidelijk zicht op zijn besparing. Pas dan beslis je of je al dan niet ingaat op het aanbod. Eens je hebt beslist, wordt de administratieve afhandeling van de overstap voor jou geregeld en hoef je zelf geen verdere stappen te ondernemen.

Beschik je niet over een internet aansluiting en wil je toch inschrijven? Dat kan! Neem hiervoor contact op met “De Schakelaar” van het Sociaal Huis, Hoogstraat 9, 8000 Brugge. Je kan er elke voormiddag terecht tussen 8h30 en 12h of in de namiddag op afspraak. Vergeet niet je jaarafrekening mee te brengen. Inschrijven voor de groepsaankoop kan tot 1 februari , op 2 februari zal de veiling plaatsvinden.

Meer info:

VZW De Schakelaar: 050/32.64.38.
Dienst leefmilieu