Reactie toevoegen

hilde beernaert
de opwaardering van deAlbert-1-laan naar en mooie groene invalsweg is een goed idee op voorwaarde dat er ook rekening gehouden wordt met de bewoners van de aloude woonbuurten in de zijstraten van deze grote invalsweg; momenteel lijkt er met de vergunning van nieuwe gebouwen weinig visie op een duidelijk project dat zowel "innovatief" ( spraakmakende architectuur? ) en groen is maar ook rekening houdt met de achterliggende woonbuurt ; hoogbouwblokken van 4 verdiepingen zijn niet alleen een vreselijk zicht gezien vanuit de achterliggende residentiële wijk maar ook een aanslag op de privacy en de lichtinval van de aangrenzende woningen. het kan toch niet de bedoeling zijn om een majestueuze invalsweg te creëren zonder rekening te houden met de buurtbewoners die vaak flink investeerden zowel in de aankoop en renovatie van hun woning als in de sanering van de verwaarloosde tuinen.