Reactie toevoegen

de toekomst van...
Er werd recent een masterplan voor de stationsomgeving opgemaakt waarbij deze buurt groener wordt en meer functies (waterpartij, stadsterras en twee nieuwe kantoorblokken met een klimzaal, assistentiewoningen en kinderopvang) zal krijgen. Dit zowel op als naast het parkeergebouw. De Brugse stationsomgeving wordt groener en krijgt meer functies, zowel op als naast het parkeergebouw. De omgevingsvergunning voor de twee gebouwen wordt binnenkort ingediend. Er zullen geen parkeerplaatsen verdwijnen, maar ze worden anders ingedeeld. De parking wordt een stuk groener door de komst van een parkje, met een waterpartij en plaats voor een stadscafé. Om parkeerplaatsen te compenseren, komt er onder de twee nieuwe gebouwen een publieke ondergrondse parking bij.In het masterplan is er plaats voor meer handel en horeca langs de Cantrellweg, nabij de inrit van de huidige parkeertoren van het station.