Wil je meewerken aan een project tijdens de Triënnale? We hebben jouw hulp nodig!

7 februari 2018

Op dinsdag 30 januari vond een brainstorm plaats voor projecten tijdens de komende Triënnale. Het werd een dynamische, interactieve avond waarbij heel wat leuke ideeën en projecten naar voor kwamen die tijdens de Triënnale uitgewerkt kunnen worden.
Van 5 mei tot 16 september vindt namelijk de tweede editie van de Triënnale plaats. Het thema dit jaar: 'the liquid city'. Met andere woorden: het stimuleren van interacties, het omgaan met de veranderende menselijke relaties in onze samenleving, maar ook het gegeven van een vloeiende, open stad die omgeven is met water.

De ideeën die tijdens de brainstorm naar voor kwamen, gaan van een alternatief avondparcours door lokale kunstenaars, een camping cohousing, een tangowandeling, een langste picknicktafel, tot pleintjes cinema, een liquid wall, een water zomerkamp, een natuursafari en nog veel meer.

Werk mee

Deze ideeën zijn nog op zoek naar hulp om ze op die manier tegen komende zomer te kunnen realiseren. Het gaat van het uitwerken van activiteiten, tot het aanbieden van een plek, materiaal of hulp als vrijwilliger.
De toekomst van Brugge staat in voor de nodige connecties en verbindingen binnen dit project.

Benieuwd welke projecten voorgesteld werden? En wil je graag mee de handen uit de mouwen steken? Ontdek alle ideeën en projecten in deze file, samen met de contactgegevens van de betrokkenen. Klik ook op de afbeelding hiernaast om de specifieke oproepen te bekijken.

Zit je zelf met vragen, ideeën of suggesties? Laat het ons weten via toekomst@brugge.be

uitgewerkte_ideeenfiches_brainstorm_30_januari_2018.pdf

Zie ook

3 februari 2020

Een geslaagde publieksdag rond de plannen voor een nieuwe Biekorf op zondag 2 februari. Mooie opkomst, veel suggesties en een nerf battle voor de jongsten als apotheose!

28 november 2019

De Brugse Zarra Neirynck uit de Zwaluwenstraat op Christus-Koning lanceerde een tof initiatief: de 'Knikjesstraat'.

© Benny Proot