'week van de ruimte' wordt afgesloten op autoloze zondag

31 augustus 2016

De 'week van de ruimte' wordt afgesloten op autoloze zondag. Een hele week lang konden de burgers kennismaken met het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan. Aan de hand van zes tot de verbeelding sprekende stadsbeelden werden namelijk de grote lijnen voor deze ruimtelijke visie van de stad Brugge voorgesteld. Stadsbeelden zijn grote kapstokken waaraan een aantal principes, hefboomlocaties en toekomstperspectieven worden gekoppeld.

De zes stadsbeelden komen ook op autoloze zondag naar je toe.
- Vanaf 10u kan je bij het 'Kroenkelen'-standje op 't Zand terecht voor de nodige info voor de Brugge-maakt-ruimte-fietsroute. Een mooie fietsroute langs enkele groene pareltjes die je meer inzicht geven in de ruimtelijke acties van Stad Brugge voor de komende jaren.
- Om 10u is er eveneens een tafelsessie op de Bleekwijde, aansluitend vindt er een picknick plaats. Graag je eigen bestek, deken en eten meebrengen.
- Ook om 12u30 is er een reuze picknick voorzien op de Grote Markt.
- De zes stadsbeelden verplaatsen zich vervolgens naar Uitwijken om 14u in Sint-Michiels en sluiten af in het Visartpark om 16u.

 

Zie ook

16 december 2019

Stad Brugge bouwt met studenten VIVES aan het Brugge van de toekomst.

1 oktober 2019

'De Stadsrepubliek' heeft een website met actuele info over dit project. Neem zeker een kijkje op www.destadsrepubliek.be