Sport, spel en boeken op het strand

23 juli 2019

Luieren op het strand met een goed boek in de hand? Of wil je liever sporten met zicht op zee? In Zeebrugge kan het beide! In de strandbibliotheek kan je terecht voor je favoriete boeken daarnaast is er ook een sportzone op het strand. 

Strandbibliotheek

Nog tot en met zondag 1 september kan je op het strand van Zeebrugge terecht in de strandbibliotheek. Boeken, strips en tijdschriften zijn dagelijks tussen 10.30 en 17.30 uur te verkrijgen. Je moet geen lid zijn van de Openbare Bibliotheek Brugge om boeken te ontlenen. Het lenen is ook gratis. Je vindt de Strandsbibliotheek ter hoogte van het Badengebouw. 

Sport en spel op het strand

Tot 1 september kan jong en oud ook terecht op het Sportstrand aan het Badengebouw. Voor jongeren is er een ruim aanbod aan recreatieve tornooien en strandspelen. Onder begeleiding van een professionele lesgever kunnen senioren iedere donderdagvoormiddag sporten. Het Sportstrand is iedere dag open van 11 tot 17 uur. 

 

Zie ook

3 februari 2020

Een geslaagde publieksdag rond de plannen voor een nieuwe Biekorf op zondag 2 februari. Mooie opkomst, veel suggesties en een nerf battle voor de jongsten als apotheose!

28 november 2019

De Brugse Zarra Neirynck uit de Zwaluwenstraat op Christus-Koning lanceerde een tof initiatief: de 'Knikjesstraat'.

© Benny Proot