Pop-up ginbar in 't Zandlopertje

23 juli 2019

Wat gebeurt er met 't Zandlopertje op de zeedijk van Zeebrugge? Dit was net voor de zomervakantie een veelgestelde vraag op de Zeedijk van Zeebrugge die nu beantwoord is. Het stadsbestuur gaf groen licht om hier een pop-up ginbar met Japanse tafelbarbecues te openen. De eigenaar mocht ondertussen de sleutels van het pand in handen nemen en wil graag in augustus van start gaan met zijn concept. 

Pop-upbar

De pop-upbar zal in augustus en september dagelijks open zijn. De maanden nadien zal je er enkel terecht kunnen in het weekend. De vergunning verstrijkt half november dus we kunnen voor een lange periode genieten van Japanse tafelbarbecue en de lekkerste gin. De eigenaar heeft al een zaak in Torhout met hetzelfde concept. Dit wil hij nu doortrekken in Zeebrugge. De uitbaters willen naast de ginbar ook bier en cocktails serveren. Ook voor een heerlijke maaltijd zal je er terecht kunnen. Geniet van vrienden en familie van Japanse tafelbarbecue, een kleine grillplaats, die op tafel geplaatst wordt, zodat dat je zelf je vis of vlees kan grillen. 

' t Zandlopertje 

Na het faillissement van 't Zandlopertje werden heel wat potentiële uitbaters aangeschreven om een pop-up op te starten in dit gebouw. Alle horecazaken van Zeebrugge-bad, de Brugse brouwerijen, maar ook mensen die zich spontaan aanboden hebben, kregen een brief. Met dit initiatief hoopt het stadsbestuur ook andere ondernemers te inspireren om in Zeebrugge te investeren en zo meer leven in Zeebrugge te brengen.  

Meer informatie over de opening volgt later. 

 

© Davy Coghe

Zie ook

1 juli 2019

Kom elkaar ontmoeten tijdens Wijk Up in Zeebrugge

23 juli 2019

Via Hoplr sta je op een eenvoudige manier met je buren in contact. Ontdek er alles over.