Pop-up bar in het Visartpark is er!

30 juni 2016

Het idee van het feestcomité van Kristus Koning was om  de Urb egg containers in de zomer van 2016 in het park te plaatsen en er de ideale rust- ontmoetings en buurtplek van te maken. Het werd uiteindelijk een kleinere maar minstens even leuke container, die deze hele zomer het centrum zal zijn van veel buurtactiviteiten voor jong en oud. We verzamelden die activiteiten tijdens een tafelsessie met de buren op woensdag 8 juni. De ideeën gingen over een filosofiecafé, een Franse avond, kindergrimme tot ijsjesworkshops of petanquetornooien. Zeker is in elk geval dat het Visartpark een heerlijke plek wordt deze zomer, voor de vele sympathieke buurtbewoners of voor de toevallige passant. Op het Kroonfeest op 25 juni werd de bar feestelijk geopend.

Zie ook

7 juli 2019

Sinds eind maart tot het begin van de zomer trok het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. Het doet dit onder de naam ‘buurt aan de beurt’. 

1 oktober 2019

'De Stadsrepubliek' heeft een website met actuele info over dit project. Neem zeker een kijkje op www.destadsrepubliek.be