Ook jouw buurt aan de beurt

27 februari 2019 tot 7 juli 2019

Het stadsbestuur komt naar je toe

Onder de koepel 'buurt aan de beurt' trekt het nieuwe bestuur samen met de stadsdiensten naar de verschillende buurten. Van Brugge noord en Zwankendamme tot de andere deelgemeenten en het stadscentrum. Goed voor 24 buurtbezoeken in totaal.

Burgemeester Dirk De fauw en alle schepenen komen de grote lijnen toelichten van wat de nieuwe ploeg de komende zes jaar wil realiseren. Ze willen ook kennismaken met je en ‘tussen pot en pint’ luisteren naar je vragen, suggesties en bezorgdheden. Want jij als inwoner bent het best op de hoogte van hoe het draait in jouw buurt. Ondertussen kun je op de themamarkt de lopende acties en projecten in je stad en je buurt ontdekken en verneem je alles over de manieren waarop je hierover in dialoog kunt gaan.

24 "buurt aan de beurt"-momenten

In totaal bezoekt de bestuursploeg 24 wijken. Er is minstens 1 moment in elke deelgemeente, in grotere deelgemeentes staan er meerdere momenten op de agenda.

Lukt het moment in de buurt niet? Je bent steeds welkom op een ander moment in jouw buurt of een moment in een andere buurt. De buurtbezoeken vinden altijd plaats op een zaterdag-, zondagvoormiddag of een woensdagavond. Het hele gezin is welkom! In het weekend zorgen we voor hen voor een randprogramma en telkens krijgen ook kinderen en jongeren de kans om hun vragen te stellen en ideeën mee te geven.
We sluiten af met een kleine receptie waar je meteen je buren beter leert kennen.

Voor het specifieke bezoek aan jouw buurt krijg je een uitnodiging in je brievenbus.

Van harte welkom!

Meer info over dit project?

Contacteer Stad Brugge  - Communicatie & Citymarketing
communicatie@brugge.be
www.brugge.be/buurtaandebeurt

Of de toekomst van Brugge
toekomst@brugge.be

Buurtbezoek gemist?

Heb je het bezoek gemist? Welkom op een ander "buurt aan de beurt"-moment. Bovendien kun je steeds met je vragen en ideeën terecht op 050 44 8000,  www.brugge.be/meldpunt en info@brugge.be. Alle inzendingen worden gegarandeerd behandeld.

Klik hier voor een afdrukbare flyer met overzicht van alle info en locaties;

flyer-buurtaandebeurt-def.pdf

Benieuwd wanneer jouw buurt aan de beurt is? Ontdek het hieronder!

Zie ook

7 juli 2019

Sinds eind maart tot het begin van de zomer trok het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. Het doet dit onder de naam ‘buurt aan de beurt’. 

1 oktober 2019

'De Stadsrepubliek' heeft een website met actuele info over dit project. Neem zeker een kijkje op www.destadsrepubliek.be