Ontdek de zes stadsbeelden op zondag 11 september 2016

31 augustus 2016

Aan de hand van zes tot de verbeelding sprekende stadsbeelden worden de grote lijnen voor de ruimtelijke visie van de stad Brugge vastgelegd voor de komende jaren. Het zogenaamde gemeentelijk ruimtelijk structuurplan. Stadsbeelden zijn grote kapstokken waaraan een aantal principes, hefboomlocaties en toekomstperspectieven worden gekoppeld. 

Maak kennis met de zes stadsbeelden op Open Monumentendag op 11 september 2016 om 14u, eveneens het startschot voor de ‘Week van de Ruimte’. Place to be is de oude Rijksnormaalschool, het huidige Howest-gebouw, in de Sint-Jorisstraat waar je terecht kan met je idee over de 6 stadsbeelden.
Ook voor meer informatie rond de toekomstperspectieven van het fantastische schoolgebouw kan je terecht in de Sint Jorisstraat.

Eveneens die dag zijn we om 16u te vinden op Uitwijken in Assebroek met onze informatieborden en afsluiten doen we op Taste A Lot in Het Entrepot om 18u.

Alle locaties zijn vrij toegankelijk, voor nieuwsgierigen en geïnteresseerden.

Het volledige programma van de 'week van de ruimte' kan hier teruggevonden worden.

Zie ook

7 juli 2019

Sinds eind maart tot het begin van de zomer trok het nieuwe stadsbestuur de Brugse wijken in. Het doet dit onder de naam ‘buurt aan de beurt’. 

1 oktober 2019

'De Stadsrepubliek' heeft een website met actuele info over dit project. Neem zeker een kijkje op www.destadsrepubliek.be