Onderzoek naar wonen in het Brugse

29 oktober 2019

Een woning vinden in Brugge die aan jouw wensen voldoet en daarbij ook nog eens betaalbaar is, verloopt niet altijd gemakkelijk. Denk onder meer aan de schaarse ruimte. De Stad wil graag een zicht krijgen in de huidige en toekomstige verwachtingen van mensen die in Brugge willen wonen en voert samen met de KU Leuven een onderzoek uit. Ben je op zoek naar een woning in Brugge of ben je recent (in de voorbije twee jaar) in of naar Brugge verhuisd? Dan weten we graag wat je precies zoekt of zocht, samen met de moeilijkheden die je ondervindt / ondervond om dit in Brugge aan te treffen. Ben je op zoek naar een appartement, rijhuis of vrijstaande woning? Hoeveel slaapkamers moet je woning tellen en zou je nieuwe woonvormen overwegen? Je kan nog tot half november deelnemen aan de bevraging via deze link. Het invullen neemt een tiental minuten in beslag. 

Alle verzamelde informatie wordt uitsluitend in het kader van dit onderzoek gebruikt en wordt niet doorgegeven aan derden. Met de inzichten kan de Stad aan de slag gaan rond haar woonbeleid. 

Zie ook

3 februari 2020

Een geslaagde publieksdag rond de plannen voor een nieuwe Biekorf op zondag 2 februari. Mooie opkomst, veel suggesties en een nerf battle voor de jongsten als apotheose!

28 november 2019

De Brugse Zarra Neirynck uit de Zwaluwenstraat op Christus-Koning lanceerde een tof initiatief: de 'Knikjesstraat'.

© Benny Proot