Nieuwe editie van zomeren op de Vismarkt

11 mei 2017

Het concept 'zomeren op de Vismarkt' is intussen al aan zijn derde editie toe. In juni, juli en augustus kan je elke vrijdagavond tussen 16 en 22 uur terecht op de Vismarkt voor een (vis)hapje, een drankje en een gezellige ontmoeting in een authentiek kader. Er is een vegetarisch aanbod en er is aandacht voor streekgebonden en fair trade producten. Hiervoor wordt samengewerkt met de handelaars uit de buurt. Livemuziek zet de sfeer en beleving extra in de verf. 

Dit concept kadert in het project van de toekomst van Brugge, namelijk: 'de toekomst van de Vismarkt' waarbij geijverd wordt om de Vismarkt te laten uitgroeien tot een plek in de stad waar je heel wat lekkers kan proeven met aandacht voor duurzame en streekgebonden producten.Het oorspronkelijke idee werd gelanceerd door de mensen van de denktank ‘het ei van Brugge’ en sindsdien werd dit door vele anderen gesteund en verspreid. Het is een verkenning in de praktijk van het potentieel van de Vismarkt als een plaats waar beleving, ontmoeting en voeding centraal staan.

De aperitiefmomenten op de Vismarkt zullen elke vrijdagavond doorgaan vanaf 9 juni tot en met 25 augustus. Een leuke after-workformule die je niet mag missen!

Zie ook

3 februari 2020

Een geslaagde publieksdag rond de plannen voor een nieuwe Biekorf op zondag 2 februari. Mooie opkomst, veel suggesties en een nerf battle voor de jongsten als apotheose!

28 november 2019

De Brugse Zarra Neirynck uit de Zwaluwenstraat op Christus-Koning lanceerde een tof initiatief: de 'Knikjesstraat'.

© Benny Proot