'Mijn Brugge' open sinds 10 maart

3 maart 2017

Sinds vrijdag 10 maart is 'Mijn Brugge' open, centraal gelegen aan het station naast het Huis van de Bruggeling op de Frank Van Ackerpromenade.

Deze plek wil jou als Bruggeling informeren over projecten en plannen van de Stad, inzage geven in deze projecten, informatie aanbieden, inspraak geven en bovenal ook inspireren. Je kan er de komende periode kennis maken met de stand van zaken van een twaalftal infrastructurele werken waar Brugge momenteel mee bezig is én er is de installatie die kinderen maakten tijdens het festival van de toekomst waar ze nadachten over de ruimtelijke toekomst van Brugge.

Hiernaast is er een shop met producten van de Stad (denk aan de loop- en fietskledij) en komt er een sprinterbib waarbij enkel de topboeken ontleend kunnen worden via een snelle en eenvoudige zelfservice. Op die manier wil de Brugse bibliotheek een einde maken aan de lange wachttijden voor de ontlening van recente en veelgevraagde boeken. Naast boeken lenen, kan je er  in de leeshoek aan de hand van twee Ipads ook gratis de online krant lezen. 

Dit samen met openbare wifi en de mogelijkheid om water of een koffie te nuttigen, zorgt ervoor dat je van harte welkom bent voor een bezoekje!

Extra info over 'Mijn Brugge' kan je hier terugvinden. 

Openingsuren 'Mijn Brugge'

Maandag-donderdag: 10u - 17.30u
Vrijdag: 10u – 12.30u
Zaterdag: 10u – 12.30u

 

 

Zie ook

3 februari 2020

Een geslaagde publieksdag rond de plannen voor een nieuwe Biekorf op zondag 2 februari. Mooie opkomst, veel suggesties en een nerf battle voor de jongsten als apotheose!

28 november 2019

De Brugse Zarra Neirynck uit de Zwaluwenstraat op Christus-Koning lanceerde een tof initiatief: de 'Knikjesstraat'.

© Benny Proot