De toekomstkrant van Brugge

12 april 2017

De toekomst van Brugge is het platform voor burgerinitiatief en toekomstplannen. Hier worden ideeën, mensen én ruimte samengebracht. We helpen om je idee of project te verbinden met mensen en andere projecten. De toekomst van Brugge faciliteert, connecteert en vernieuwt.

Na twee jaar vonden we het tijd voor een stand van zaken: wat doe de toekomst van Brugge? Welke projecten neemt het platform op? Welke ideeën en projecten worden vooruit geholpen en welke nieuwe initiatieven zijn ontstaan? Welke evenementen en ateliers werden georganiseerd? 

We nodigen je graag uit om zelf actief de stad mee te maken. Doorblader dit krantje, doe inspiratie op en neem contact met ons op als je aan één van deze projecten wil meehelpen. 
Dit krantje werd op 4.000 exemplaren verdeeld over verschillende punten in de stad en de deelgemeentes. Wil je graag een papieren versie bemachtigen? Bestel een exemplaar via toekomst@brugge.be

 

 

toekomstkrant_van_brugge.pdf

Zie ook

3 februari 2020

Een geslaagde publieksdag rond de plannen voor een nieuwe Biekorf op zondag 2 februari. Mooie opkomst, veel suggesties en een nerf battle voor de jongsten als apotheose!

28 november 2019

De Brugse Zarra Neirynck uit de Zwaluwenstraat op Christus-Koning lanceerde een tof initiatief: de 'Knikjesstraat'.

© Benny Proot