Bezorg jij ons het ontbrekende plekje op het Brugge Monopoly bord?

24 augustus 2017

Er komt een unieke Brugge-editie van het befaamde bordspel Monopoly. Dit Brugge-monopoly bord is een uitgelezen kans om het prachtige Brugge op een unieke manier in de kijker te zetten.

Het spel blijft trouw aan het originele concept maar krijgt een Brugs jasje aangemeten. Zo worden alle locaties ingevuld met bekende Brugse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Het nieuwe ’t Zand en de Markt met het Belfort krijgen hun plek op het bord. Voor de andere locaties is het wachten tot de lancering in december. 

Niet alleen de locaties, maar ook de grafische vormgeving zal Brugge uitstralen. De doos, het bord en de kanskaarten krijgen een Brugse look & feel. Bovendien worden de kanskaarten en algemeen fondskaarten inhoudelijk doorspekt met tal van Brugse verwijzingen.

Stem op jouw favoriete locatie

Er is nog meer: jij als Bruggeling kreeg de kans om het bord mee in te vullen. Per Brugse deelgemeente werd één typerende locatie gekozen. De locatie met de meeste stemmen krijgt een mooie plek op het officiële bord. Stemmen kon tot zondagavond 3 september. Het Jan van Eyckplein kreeg de meeste stemmen en zal dus een plaatsje op het bord krijgen.

Zie ook

23 juli 2019

Het stadsbestuur gaf groen licht voor de opening van een pop-up ginbar op de plaats van 't Zandlopertje. 

1 juli 2019

Kom elkaar ontmoeten tijdens Wijk Up in Zeebrugge