samenaankoop biozaden Velt

zadenlijst
zaterdag, 15 december, 2018

Velt is er voor tuiniers met een ecologisch hart. Daarom organiseren we elk jaar een samenaankoop van biologische zaden. We bieden een ruime keuze aan zaden, pootgoed, plantgoed en paddenstoelenbroed én een aardige korting.

Voor iedereen die Velt-lid is.

Ben je nog geen Velt-lid en wil je ook graag meedoen? Word lid via www.velt.nu/word-lid OF vink op het bestelformulier aan dat je lid wilt worden. Je betaalt je lidmaatschap (€30) dan samen met je bestelling.

Ook ondernemingen en gemeenten die lid zijn kunnen deelnemen (Wil je een officiële factuur? Bestel niet via je lokale afdeling, maar kies afhaalplaats 'FACTUUR OF GEEN AFDELING')

Bestellen kan tot 15 december 2018. In het vroege voorjaar (rond half februari) kun je je bestelling afhalen bij je plaatselijke Velt-afdeling (zie kaartje onderaan). De lokale verantwoordelijke verwittigt jou hierover tijdig via e-mail.

e kiezen resoluut voor biologische zaden. Ook het pootgoed en plantgoed is biologisch gecertificeerd. Hiervoor werken we samen met zadenleveranciers Van der Wal uit Nederland en Biosano uit België die op beurt zaden en pootgoed van diverse telers betrekken. De bestelcodes van de zaden van Van der Wal herken je aan de zwarte en blauwe markering; die van Biosano zijn oranje.

Onder de zaden vind je heel wat groenten en kruiden, met vaak meerdere rassen per groente. Ook groenbemesters, kiemgroenten en bloemen vind je terug onder de zaden. Onder het pootgoed bevinden zich een 15-tal soorten aardappelen. Onder het plantgoed ui, sjalot en knoflook.

Ben je een startend tuinier? Of wil je iemand verrassen met een moestuin-startpakket? Bestel het starterspakket!