Kookworkshops - basis vegetarische voeding

donderdag, 14 maart, 2019

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt vele vragen met zich mee. Peter Vandermeersch, kok en lesgever, beantwoordt ze graag voor jou. Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe producten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je maakt eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je maakt kennis met de seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en de natuurlijke zoetmiddelen. De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken ook voor gezinnen met kinderen.

Praktische info:
Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden en dus voor zowel beginners als gevorderden. Breng een schort mee. Een maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs begrepen.

Wanneer
do, 14/03/2019 - 19:00 - 22:00
do, 21/03/2019 - 19:00 - 22:00
do, 28/03/2019 - 19:00 - 22:00

Waar
Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen
Standaard - 84.00