de natuurlijke keuken-lenteseizoenskookles

woensdag, 22 mei, 2019

Samen met kok en lesgever Peter Vandermeersch bereid je een soep, een hoofdgerecht en een passend dessert. Je maakt een smaakvolle en volwaardige seizoensmaaltijd klaar met onder andere de levendige en frisse voorjaarsgroenten en -kruiden. Je leert koken vanuit een ruimer idee omtrent voeding en leert deze ideeën ook concreet omzetten in het koken. Daarnaast krijg je inspiratie om zelf recepten op te bouwen en zo een nieuwe impuls aan je bereidingen te geven. De recepten zijn zo opgesteld dat ze eenvoudig in te passen zijn in de dagelijkse keuken en bij gezinnen met kinderen.

Praktische info:
Deze activiteit is geschikt voor beginners en verruimend voor mensen met ervaring of met een bepaalde voedingsleer als achtergrond. Breng een schort mee. Een maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs begrepen.

 

Wanneer: 22 mei 2019

Waar
Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen
Standaardprijs - 29.00