Vierde editie Zomeren op de Vismarkt

24 mei 2018

Het concept 'zomeren op de Vismarkt' is intussen al aan zijn vierde editie toe. In juni, juli en augustus kan je elke vrijdagavond tussen 16 en 22 uur terecht op de Vismarkt voor een (vis)hapje, een drankje en een gezellige ontmoeting in een authentiek kader. Er is een vegetarisch aanbod en er is aandacht voor streekgebonden en fair trade producten. Hiervoor wordt samengewerkt met de handelaars uit de buurt. Er is ook ruimte voor een streepje muziek.

Dit concept is één van de projecten vanuit de toekomst van Brugge, namelijk: 'de toekomst van de Vismarkt' waarbij geijverd wordt om de Vismarkt te laten uitgroeien tot een plek in de stad waar je heel wat lekkers kan proeven met aandacht voor duurzame en streekgebonden producten.Het oorspronkelijke idee werd gelanceerd door de mensen van de denktank ‘het ei van Brugge’ en sindsdien werd dit door vele anderen gesteund en verspreid. 

De aperitiefmomenten op de Vismarkt zullen elke vrijdagavond doorgaan vanaf 8 juni tot en met 31 augustus. Een leuke after-workformule die je niet mag missen!

Meer info via deze link

Zie ook

18 mei 2018

Ook de stadsdiensten engageren zich voor Zeebrugge en werken projecten uit. In dit item alvast meer info over het vrije tijdsaanbod in Zeebrugge. 

18 mei 2018

De toekomst van Brugge maakte een brochure op met informatie uit de studie 'de toekomst van Zeebrugge'.