Vierde editie Zomeren op de Vismarkt

24 mei 2018

Het concept 'zomeren op de Vismarkt' is intussen al aan zijn vierde editie toe. In juni, juli en augustus kan je elke vrijdagavond tussen 16 en 22 uur terecht op de Vismarkt voor een (vis)hapje, een drankje en een gezellige ontmoeting in een authentiek kader. Er is een vegetarisch aanbod en er is aandacht voor streekgebonden en fair trade producten. Hiervoor wordt samengewerkt met de handelaars uit de buurt. Er is ook ruimte voor een streepje muziek.

Dit concept is één van de projecten vanuit de toekomst van Brugge, namelijk: 'de toekomst van de Vismarkt' waarbij geijverd wordt om de Vismarkt te laten uitgroeien tot een plek in de stad waar je heel wat lekkers kan proeven met aandacht voor duurzame en streekgebonden producten.Het oorspronkelijke idee werd gelanceerd door de mensen van de denktank ‘het ei van Brugge’ en sindsdien werd dit door vele anderen gesteund en verspreid. 

De aperitiefmomenten op de Vismarkt zullen elke vrijdagavond doorgaan vanaf 8 juni tot en met 31 augustus. Een leuke after-workformule die je niet mag missen!

Meer info via deze link

Zie ook

14 februari 2019

Boost je buurt en kom langs tijdens de start van het nieuw buurtjaar op woensdag 27 februari. 

7 december 2018

Lees hier het sfeerverslag van het opvolgcongres vierkant tegen eenzaamheid.

Interactieve werktafel opvolgcongres vierkant tegen eenzaamheid