Save the date: 'boost je buurt'-dag

2 mei 2018

‘Boost je buurt’-dag

Het vijfde festival van de toekomst van Brugge wil Bruggelingen inspireren tijdens een ‘boost je buurt’-dag. Wil je jouw buurt aangenamer en duurzamer maken? Wil je een project uitwerken om je buur(t) beter te leren kennen? Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden uit Vlaanderen en daarbuiten? Of heb je een concreet idee en weet je niet onmiddellijk hoe je hiermee aan de slag moet? Dan is deze dag iets voor jou! Aan de hand van lezingen, workshops, een speakerscorner en een inspiratiemuur willen we je die dag verder op weg helpen.

Oproep

Werk je al aan een project voor je buurt? En wil je graag andere buurten inspireren? Neem contact op met de toekomst van Brugge via toekomst@brugge.be. We bekijken of jouw initiatief ook die dag een plek kan krijgen. 

Deze organisatie is in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale van de stad, Vormingplus regio Brugge en de Bond Beter Leefmilieu. Noteer de datum alvast in je agenda!

Praktisch

Zaterdag 8 september van 10 tot 19 uur
Howest
Sint-Jorisstraat 71
8000 Brugge

De toegang is gratis, inschrijven kan binnenkort op www.detoekomstvanbrugge.be
Wil je op de hoogte blijven van zodra de inschrijvingen van start gaan? Stuur een e-mail naar toekomst@brugge.be.  

© Afbeelding - Kathleen Demey

Zie ook

18 mei 2018

Ook de stadsdiensten engageren zich voor Zeebrugge en werken projecten uit. In dit item alvast meer info over het vrije tijdsaanbod in Zeebrugge. 

18 mei 2018

De toekomst van Brugge maakte een brochure op met informatie uit de studie 'de toekomst van Zeebrugge'.