Save the date: 'boost je buurt'-dag

2 mei 2018

‘Boost je buurt’-dag

Het vijfde festival van de toekomst van Brugge wil Bruggelingen inspireren tijdens een ‘boost je buurt’-dag. Wil je jouw buurt aangenamer en duurzamer maken? Wil je een project uitwerken om je buur(t) beter te leren kennen? Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden uit Vlaanderen en daarbuiten? Of heb je een concreet idee en weet je niet onmiddellijk hoe je hiermee aan de slag moet? Dan is deze dag iets voor jou! Aan de hand van lezingen, workshops, een buurtinspiratiemarkt en een inspiratiemuur willen we je die dag verder op weg helpen. We sluiten de dag af met een heus buurtfeest.

Oproep

Werk je al aan een project voor je buurt? En wil je graag andere buurten inspireren? Neem contact op met de toekomst van Brugge via toekomst@brugge.be. We bekijken of jouw initiatief ook die dag een plek kan krijgen. 

Deze organisatie is in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale en de jeugddienst van de stad, Vormingplus regio Brugge en de Bond Beter Leefmilieu. Noteer de datum alvast in je agenda!

Praktisch

Zaterdag 8 september van 10 tot 19 uur
Howest
Sint-Jorisstraat 71
8000 Brugge

De toegang is gratis, inschrijven kan binnenkort op www.detoekomstvanbrugge.be
Wil je op de hoogte blijven van zodra de inschrijvingen van start gaan? Stuur een e-mail naar toekomst@brugge.be.  

© Afbeelding - Kathleen Demey

Zie ook

18 juli 2018

Op zaterdag 8 september organiseert de toekomst van Brugge haar vijfde festival. We willen in deze editie samen met heel wat partners de Brugse buurten en Bruggelingen een boost geven. Het wordt een gevarieerde dag voor jong en oud met lezingen, workshops, een hapje en een drankje, een buurtinspiratiemarkt, een ideeënmuur, kinderopvang, animatie, een buurtfeest en nog veel meer. Ontdek hier het programma en schrijf je in!

28 juni 2018

Het ontvangstgebouw voor cruisetoeristen in Zeebrugge is klaar met een check-in zone, een winkel, een restaurant en een verdieping om evenementen te organiseren.