De Brugsche picknicktafel: nieuwe pop-up ontmoetingsplek

29 juni 2018

Het project MIS-verstand – een samenwerkingsinitiatief vanuit de geestelijke gezondheidszorg dat inzet op krachten en talenten van mensen met een psychische kwetsbaarheid - creëert deze zomer een ontmoetingsplek in de stad. Op de speelplek van de middelbare school Sint-Leo Hemelsdaele aan de Potterierei, bouwde MIS-verstand een 30 meter lange gastvrije tafel waar iedereen kan aanschuiven voor ontmoeting, een goed gesprek of een eenvoudige picknick. Organisaties kunnen vrij gebruik maken van deze tafel om activiteiten uit te werken. Denk aan een creamoment, een workshop of een doe-tafel.

Wanneer?
Van 1 juli tot en met 31 augustus
Dagelijks van 11 tot 19 uur

Waar?
Sint-Leo Hemelsdaele vzw
Secundaire school
Potterierei 11
8000 Brugge

Wens je meer info of wil je iets uitwerken?
info.misverstand@gmail.com
Website MIS-verstand
Facebookpagina MIS-verstand

Zie ook

18 juli 2018

Op zaterdag 8 september organiseert de toekomst van Brugge haar vijfde festival. We willen in deze editie samen met heel wat partners de Brugse buurten en Bruggelingen een boost geven. Het wordt een gevarieerde dag voor jong en oud met lezingen, workshops, een hapje en een drankje, een buurtinspiratiemarkt, een ideeënmuur, kinderopvang, animatie, een buurtfeest en nog veel meer. Ontdek hier het programma en schrijf je in!

28 juni 2018

Het ontvangstgebouw voor cruisetoeristen in Zeebrugge is klaar met een check-in zone, een winkel, een restaurant en een verdieping om evenementen te organiseren.