Bezorg ons jouw mening over de Scharphoutsite

16 april 2018

Wat is jouw idee?

Eind 2016 kocht Stad Brugge de Scharphoutsite (15.037 m²) in Lissewege aan met middelen van het Stedenfonds. Op deze site bevond zich de gemeenschapsschool ‘De Regenboog’ die in de zomer van 2004 haar deuren sloot. Momenteel worden de ruimtes gebruikt door verschillende verenigingen, alhoewel het gebouw in slechte staat is. Lissewege heeft dringend nood aan sport- en socioculturele voorzieningen. Het stadsbestuur erkent dit en wil de behoeften grondig in kaart brengen, met inspraak van elke Lissewegenaar.

Welke activiteiten wil je doen op deze site? Welke voorzieningen zou je graag hebben en heb je nog andere ideeën?
Vul snel de vragenlijst  in (tot en met zondag 29 april) en laat ons weten wat jouw wensen zijn voor de toekomst van de Scharphoutsite!

Elke inwoner van Lissewegenaar en Zwankendamme krijgt het formulier ook in zijn brievenbus de week van 16 april. Dit kan ingediend worden in één van de urnes op volgende locaties - eveneens tot en met zondag 29 april:

Bibliotheek Lissewege
Oude Pastoriestraat 5, 8380 Lissewege

Tante Mie
Stationsstraat 38, 8380 Lissewege

Buurtwinkel Pimpernel
Zeebruggelaan 69, 8380 Lissewege

’t Primeurke
Lisseweegse Steenweg 131, 8380 Zwankendamme

vragenlijst_scharphoutsite.pdf

Zie ook

17 april 2018

Het weekend van 27-29 april komt ‘de Belgiek’ - een mobiele cultuurzaal - naar Zeebrugge. Je kan je mening geven over de toekomst van Zeebrugge.

20 maart 2018

Wil je (een deel van) je tuin of onbebouwd terrein openstellen en het buurtgevoel meer aanwakkeren? Denk je aan een gemeenschappelijke buitenkeuken of barbecue, een grotere speelruimte voor de kinderen… ? Dan is dit project iets voor jou! Haal inspiratie uit het interview met twee tuindelers verder in dit item.